Valóban jelentős kiadás az áramszámla? Te mire költöd a legtöbb pénzt?

Már több cikket is írtam nektek a megújuló energiaforrásokról és arról, hogy milyen előnyei vannak az atomenergiának. Az egyik, ebben a témában írt cikkemet itt olvashatjátok: https://pakskontroll.hu/az-orok-kerdes-atomenergia-vagy-megujulo-energia/ .

De szerintem nem csak nálam ilyen nagy kérdés az, hogy mivel fűtsünk, hogy milyen energiát használjunk a háztartásban, vagy hogy a hagyományos módon, atom energiával vagy megújuló energiaforrásokkal biztosítsuk a lakásunk áramellátását.

Nem olyan régen végeztem egy kisebb kalkulációt arról, hogy egy átlagos család mire költi a legtöbb pénzt.

Az energia annak ellenére, hogy milyen sokat foglalkozom vele, nem teszi ki olyan jelentős részét a családban a kiadásoknak, mint sejtettem.

De akkor mégis mire költünk?

Szerintem az, ami nagyon meglepett, hogy mennyire sokat költenek a kisgyermekes családok pelenkára.

Mindig is tudtam, hogy sokba kerül egy gyerek felnevelése, a ruhák, az ételek és a pelenka, de nem tudtam, hogy számszerűsítve milyen sokat költenek erre a családok.

Ezért is szeretnék írni Nektek egy oldalról, ahol szerintem az átlagnál sokkal olcsóbban lehet pelenkákhoz jutni.

Ez az oldal a lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet. Itt nagyon sok pelenkát lehet venni, és most, hogy tudom, hogy milyen sok pelenkát használnak el a gyerkőcök egy hónapban, tudom, hogy mennyire sokat jelente, hogy 1-2 vagy akár 300 forinttal olcsóbban lehet megvenni egy csomag pelenkát itt, mint máshol.

Itt rengeteg pelenka van, szerintem bőven lehet miből válogatni, és biztosan mindenki megtalálja azt, ami neki szimpatikus. Több gyermekáru is kapható itt, vannak nedves törlőkendők is, mindenféle más, ami a pelenkázáshoz kellhet.

Itt megéri visszatérő vendégnek lenni, mert van egy szerintem szuper vásárlói programja is, amiben minden elköltött 100 FT után adnak 1 pontot, amit a következő 6000 Ft feletti vásárlásnál kedvezményként be is lehet váltani. Beváltáskor 1 pont 1 Ft-ot ér.

Szerintem ez sokaknak nagy segítség lehet, mert sokan vannak, akik nem tudják megengedni maguknak a drága pelenkákat, így minden kis akció vagy segítség jól jöhet.

Itt amúgy nagyon kedvesek a dolgozók, egyszer véletlenül rossz címet írtam be és ezért kellett velük felvennem a kapcsolatot. Mindenben segítettek, megoldották, hogy a csomagom a hibám ellenére is hozzám jusson el.

Nagyon sok itt az akció, kedvező áraik vannak, és mindenki igazán jó véleménnyel van róluk, nem véletlenül.

Nagyon jó kis bolt, amit mindenkinek ajánlok, aki szeretne egy kicsit olcsóbban hozzájutni az alapvető tisztálkodószerekhez, kozmetikumokhoz, ruhadarabokhoz, vagy az olyan mindennapi dolgokhoz, mint a pelenka.