Linképítés, hogy az oldalad elöl legyen a keresőben

Te hogyan szoktál keresni az interneten? Én bevallom, hogy ha bármire keresek, az első oldalnál csak nagyon ritkán tekerek tovább, azt várom, hogy az első oldalon legyenek a legrelevánsabb találatok.. Nagyon ritka, amikor a második vagy a harmadik oldalt megnézem, de annál szerintem még sosem mentem tovább.

Ezért fontos, hogyha vállalkozunk, vagy van egy oldalunk, amit szeretnénk, ha sokan látogatnának, akkor megfelelő helyen szerepeljünk a Google keresőjében. Ez akkor fontos, ha el is szeretnénk adni valamit, ha az értékesítésben kulcsfontosságú szerepe van a honlapunknak.

De őszintén én nem nagyon tudnék olyan céget mondani, akiknél ne lenne fontos a honlap.

Én is azt szerettem volna, ha a paksi atomenergiával foglalkozó honlapom jó helyezést ér el a Google keresőben és minél hamarabb megjelenik a találati listán, éppen ezért felkerestem egy céget, ahol online marketing tanácsadás és kivitelezés zajlik.

A keresobenelso.hu oldalon olvastam a linképítésről és ennek a fontosságáról. A cég online marketing tanácsadás és kivitelezés címszó alatt elég sok mindennel foglalkozik. Főleg linképítéssel, keresőoptimalizálással, weboldal szerkesztéssel, grafikákkal, arculati tervezéssel foglalkozik a cég, de a hirdetésekben is nagyon szívesen segítenek.

A cégnél lehet ingyenes árajánlatot kérni, ehhez pedig kulcsszó kutatást és konkurencia elemzést is adnak ajándékba! Megtalálják azokat kulcsszavakat, amikre nagy hangsúlyt kellene fektetnie a cégnek a megjelenéskor, illetve egy átfogó képet adnak a konkurenciákról.

A cég gondoskodik róla, hogy maximum egy év alatt bármelyik oldal szerepeljen a google találati listájának az első oldalán a megadott kulcsszavakkal.

Nagyon profik a cégnél, a véleményeknél elég sokan dicsérik a cégnek ezt szolgáltatását. Van, akiknek egy teljesen új weblapjukat 8 hónap alatt a top 10 találatig juttatták, ami elég nagy szó.

Nekem is éppen erre volt szükségem, szóval a véleményeket és a linképítésről szóló részt elolvastam, utána egyből fel is vettem velük a kapcsolatot.

Ennél a cégnél még garanciát is vállalnak arra, hogy az ügyfeleik a Google első lapján lesznek egy éven belül, ha ez nem sikerül, akkor visszafizetik a befektetett pénzt. Figyelnek arra, hogy nem dolgoznak olyan cégekkel, akik ugyanabban utaznak, mint bármely partnerük, így nem kell attól félni, hogy mondjuk egyik nap a konkurenciánkat is viszontlátjuk az elégedett vevőik között.

Még csak egy kis ideje dogozom velük de máris sokat javult az oldal megjelenése, bizonyos kulcsszavak esetén 5-10 hellyel előrébb jelenik meg az oldalunk, mint eddig.

Igazán jó, lelkiismeretes, hozzáértő csapatról van szó, akik igazi profik az online marketingben és mindig sikeresen teljesítik azt, amit megígértek.

A linképítés szerintem éppen olyan fontos már egy cégnél, mint mondjuk egy facebook oldal kezelése, sokkal jobban jár az ember, ha profikra bízza, akik rendelkeznek a megfelelő szakemberekkel, hogy sikerre vigyék a célokat.