Egy látogatás Pakson hatással volt az életstílusomra

Hosszas várakozás után végre eljutottam egy tanulmányi kirándulásra a Paksi Atomerőműbe. Számomra lélegzetelállító, és hátborzongató volt látni azt az erőt, ami az épületből sugárzik. Ez az egy létesítmény adja a Magyarországon megtermelt áram több mint 50%-át. Minden tiszteletem azoké a szakembereké, akik ezt lehetővé tették, és működésben tartják. Szerencsére a technikusok nagyon lelkesek, és szívesen mesélnek a munkájukról, ezért rengeteg új dolgot megtudtam az atomenergiáról, Paksról és a mindennapi kihívásokról.

A sugárfertőzés témája is nagyon érdekelt, ezért erről is kérdezősködtem. Elmondták, hogy kisseb dózisú sugárzásnak (kb. 0,05-2 Sv) egy erős immunrendszer gond nélkül ellen tud állni. Ez elgondolkodtatott, és úgy döntöttem egészségesen fogok táplálkozni, hogy az immunrendszerem rendben legyen.

Az egészséges táplálkozásban jártas ismerőseim a www.biocity.hu webshopot ajánlották, ahol elmondásuk szerint minden szükséges ételt, és alapanyagot megtalálok. Már első ránézésre megtetszett az oldal, mert hatalmas a választék, jók az árak és felhasználóbarát a kialakítása. A főoldalon először egy bannert találunk az aktuális akciókról, és a staff által ajánlott termékekről. Lefele görgetve különböző kategóriák közül válogathatunk, megtekinthetjük az akciós termékeket, az új termékeket és a prémium cucokat. Az oldal alján az általunk utoljára meglátogatott árucikkek láthatók, valamint egy nagyon színvonalas blog is.

Az oldal tetején megjelenő menüben megtaláljuk a kiemelt márkákat, reform élelmiszereket, étrend kiegészítőket és még sok minden mást. Van egy “okoshét” nevű menüpont, ami gyorsan felkelti az új látogatók érdeklődését. Itt a Biocity csapata minden héten összeválogatja a vevők kedvenc termékeit, és kedvezményes áron kínálja azokat. Mikor ezt a bejegyzést írom, éppen 8 oldalnyi ilyen produktum várja szerencsés megvásárlóját, és 15% kedvezményt adnak ezekre. Van köztük kendermag protein, feszesítő testápoló, frissítő aloe verás ital és még sok más jó minőségű egészséges készítmény.

Miközben az ember az oldalt nézegeti, a bal alsó sarokban egy kis felugró ablak jelzi, ha éppen vásárolt valaki. Ez tök jó, mert lehet pont olyat vesznek, amire szükségünk van, csak nem jut eszünkbe. Látva azonban a kis felugró ablakot mi is gyorsan rákereshetünk a másik vásárló által megvett termékre, és be is pakolhatjuk a kosárba.

A www.biocity.hu egy olyan webshop, ahol mindenki megtalálja a neki való terméket.