Atomenergia helyett rollupóra

Gyönyörű időre ébredtem vasárnap reggel. Csiripeltek a madarak, hét ágra sütött a nap, egy felhő sem takarta a kék eget. Miután elfogyasztottam a kávémat a teraszomon, gondoltam megcsinálom a házi feladatomat. Ki is ültem a kertbe a laptopommal.

A legutóbbi fizikaórán az atomenergia került terítékre, azon belül is kiemelt figyelmet fordítottunk Paksra. Mivel nem sikerült a téma végére érnünk, ezért nekünk kellett tovább kutatni a területen. Izgalmas feladatnak ígérkezett, amúgy is szeretek minden olyan dologról olvasni, amely ha nem is közvetlenül, de engem is érint.

Már vagy egy órája jegyzeteltem, amikor édesanyám felhívott, hogy keressek rá arra a szóra, hogy rollup. Nem értettem, hogy mit szeretne vele, de mivel ott volt előttem a gépem, azon nyomban cselekedtem. A Color Nyomda nevezetű cég oldalán találtam rá. Mint kiderült, pontosan erre a weboldalra volt szükség. Mivel anyukám dolgozott, így megkért engem, hogy jegyzeteljek ki pár dolgot az oldalról.

A rollup egy közkedvelt eszköz a sales és marketing világában. Gyakorlatilag mindenhol találkozhatunk vele, ahol szükség van prezentációra. A legjobb ismérvei közé tartozik, hogy informatív, könnyen átad üzenetet, illetve grafikai megjelenéssel bír. Tartós, felcsavarható, és bárhol elhelyezhető. A modernebbek alumínium házzal rendelkeznek, így bármikor kicserélhető bennük a prezentációs anyag, amely által nemcsak praktikussá válik, hanem a környezetet is kíméli vele. Minőségi nyomatával egy elegáns helyen is jól mutat, arról nem is beszélve, hogy erős anyaga miatt ellenálló és strapabíró is egyben.

A Color Nyomda csapata film, laminált film, illetve silverback film nyomattal készíti el a megrendelők saját rollupjait, melyek anyaga lehet szürke hátú PP film, backlit film, backlit banner.

Ha megvan a méret, és egy jó grafikai tervezet, akkor már csak arra van szükség, hogy ajánlatot kérjünk a weboldalon található egyszerű kérdőív kitöltésének segítségével.

Kijegyzeteltem pluszba a kapcsolat menüpont alatt az ügyintézők neveit és elérhetőségeit. A referenciák közül is választottam egy-kettő céget, amellyel együttműködik vagy együttműködött a Color Nyomda. Szétnéztem a termékkínálatok között. A látottak alapján nagyon sok mindennel foglalkoznak. Ami a legérdekesebb volt számomra, és amely a legjobban érintett engem, azok az irodai dekorációk. Már régóta tervezzük a szüleimmel, hogy egy dolgozószobát hozunk létre a házban.

Miután tüzetesen átnéztem a weboldalt, lefotóztam a jegyzeteimet, és elküldtem az édesanyámnak. Hálás volt érte. Igaz, hogy az atomenergia helyett rollupórát tartottam, de megérte, mert sok információval lettem gazdagabb egy ismeretlen témában, illetve segíthettem is az anyukámnak.