Életünk apró építőkockái

Szeretek az atomok felépítésétől az atomhasadásig, és az ekkor felszabaduló energiától kezdve egészen az emberi sejtfelépítésig azokon a dolgokon gondolkodni, hogy milyen jelentéktelenül kicsi elemekből épül fel az élet. És minden, ami bennünket körülvesz.

Emlékeztek a Csernobil című HBO-sorozatból arra a jelenetre, amikor a tudós magyarázza a minisztertanács elnökhelyettesének, hogy az adott pillanatban is, micsoda sebességgel vágja át magát rajtuk a sugárzás? Zavarbaejtően izgalmas ez a téma, és nekem hozzájárult az egészségtudatosságomhoz is.

Mert elkezdtem egy ponton működő rendszerként gondolni a testünkre. A sajátomra is. És volt még egy dolog, ami ehhez hozzájárult. Széleskörű vitamin kínálat | tabletta, kapszula, csepp, por | Netbiobolt – ez volt az. Ez a hirdetési szöveg, ami már nem is tudom, hol jött akkor szembe, de nagyon releváns találatnak tűnt, mert elkezdtem vegyszer nélküli alapanyagokra, vitaminokra és étrendkiegészítőkre keresni. És a netbiobolt.hu mindezt képes volt “szállítani” egyben is.

Széleskörű vitamin kínálat | tabletta, kapszula, csepp, por | Netbiobolt

A “szállítanit” mondjuk nem is lett volna szükséges idézőjelek közé rakni. Ugyanis abban pont ugyanolyan megbízhatók a partnereik által, mint a nekem kellő dolgok árusításában!

Van csomagautomatába való szállítási lehetőség, amire régóta szeretek támaszkodni, mert engem speciel nyomaszt a tudat, hogy aznap végig a futár csengetését kell várnom, különben “lemaradok” a csomagomról. Itt már egyből adott volt ez az automatás megoldás, mikor hozzájuk “keveredtem”, szóval szeretem ezt is. Vannak náluk kuponok, minden ilyesmi, szóval az elsődleges szolgáltatói elvárásaimat anno ők könnyen megugrották.

Szeretem a választékuk szélességét. Az iménti, ” Széleskörű vitamin kínálat | tabletta, kapszula, csepp, por | Netbiobolt ” elnevezésű linkemen az általam leggyakrabban használt aloldalt ajánlottam figyelmetekbe. De, mivel ez egy biobolt, van mindenféle ételalapanyag is. Továbbá adalékok kajákhoz, pl. édesítőszer és van sok-sok kész ételük még. A ropitól a céklalééig, nem csak a főételek világát célozzák meg, hanem egyéb igényeinket is kielégítik. Genetikai módosítás nélkül, egészséges és finom dolgokat fogyaszthatunk és a rendelési szisztémájuk által könnyű lesz mindig a tartalékainkat feltölteni otthon. Van olyan külön kategóriájuk, ahol szintén figyeltek ezekre a természetességhez kapcsolódó körülményekre, de hivatalos minősítésben nem mindig “bionak” vannak címkézve. Ezért sok egyéb kajás kategóriájuk van még a “bio élelmiszereken” kívül, mint pl. amilyen a “reform élelmiszerek” kategória. Itt rengeteg gasztronómiailag forradalmi dolgot gyűjtöttek össze, melyek szintén egészségesek és minél kevesebb méreganyagot tartalmaznak, a lehetőségekhez mérten.

Szóval, én elkezdtem ezeknek a szempontoknak a magam számára megpróbálni megfelelni. Aztán eljutottam oda, mikor már egy ideje sok vitamint szedtem és eleve sok egészséges ételt fogyasztottam, hogy még más területekre is kiterjesszem ezt… A Széleskörű vitamin kínálat | tabletta, kapszula, csepp, por | Netbiobolt címkéken túl meg szeretném említeni tehát a háztartási kiegészítőiket. Mondjuk a tisztítószereket.

A növényi hatóanyagok erre is használhatók. Mert nem csak úgy szoktuk mérgezni magunkat tudattalanul, hogy megeszünk dolgokat. Hanem úgy is sajnos, hogy egy élettérben tartózkodunk vegyszerekkel és azokat használjuk a környezetünkben. Takarításra mondjuk. Ezzel persze nem csak magunkat károsítjuk, hanem mindent magunk körül. És sokaknak ez is szempont persze, ezt is ki akarják védeni!

Nos, a netbiobolt.hu olyan hely, ahol tehát minden ilyet megvásárolhatunk. Profi körülmények között, profi módon szerezhetünk be egészséges termékeket, ha őket választjuk. Nem rabolják az időnket, vagy valamiféle túlárazással a pénzünket! Mindenkinek őket ajánlom, akik az egészségtudatosság állapotába eljutnak, vagy el akarnak jutni! Fantasztikus bolt és nekem komolyan nagy élmény volt, hogy a szemléletemet az ő segítségükkel mélyítettem el. Azóta is hálával népszerűsítem őket önként, remélem ti is megtaláljátok önmagatokat a kínálatukban.