A fogzás enyhítésére

Nagyon sokáig foglalkoztatott a Paksi atomerőmű és nagyon szívesen el is mentem volna a helyszínre. Viszont, ahogy telt az idő, mások lettek az igényeim és az életem is. Időközben született egy édes kislányom, aki most mindennél fontosabb lett. Amióta megszületett a saját igényeim hattérbe szorultak. Ez nem azt jelenti, hogy semmi nem úgy történik, ahogy szeretném vagy semmit nem teszek magamért. Sokkal inkább azt jelenti, hogy a babám jóléte és boldogsága fontosabb lett, mint az én vágyaim. Természetesen ettől nem mondtam le róluk, csak halasztom őket. Ha nagyobb lesz a gyermek, akkor már vele is lehet utazni és világot látni. Persze nem Paksra, de sok olyan helyet megszeretnék látogatni, ahol eddig még nem jártam.

Amikor megszületett a kislányom, akkor csak a barátnőimtől kapott jótanácsokat tudtam követni. Sokáig azokból a boltokból vásároltam, amik nekik beváltak és amikkel ők elégedettek voltak. Nagyon sokáig nem is keresgéltem új boltok és termékek után. Viszont amikor a babának fogzásra kerestem a tökéletes terméket, akkor az interneten rátaláltam az Imagine baby oldalára.

babának fogzásra

Az Imagine baby webshopban szinte minden olyan termék megtalálható, ami szükséges és hasznos lehet a babának. Vannak makis termékek: makihami, makiláncok, rágózoo, táncoló maki, rágómaki stb. Vannak még fejlesztő játékok, illetve fürdő játékok is. Ezeken kívül kaphatók még pelenkák, napszemüvegek, bili és baba textíliák is. Ha egyszerre több játékot szeretnél vásárolni, akkor ajándék boxok is vannak. Sőt, ha nem tudod eldönteni, hogy melyik termék lenne a legjobb ajándék, akkor ajándékutalványt is vásárolhatsz. Ha ezt adod valamilyen alkalomra, akkor annak nem csak a szülők fognak örülni, de a gyermek is. A szülő azért, mert maga választhatja ki azokat a termékeket, amiket jónak gondol és tetszik is neki, a gyermek pedig örömmel fogja használni az “általad” kapott termékeket.

Minden termék gyermekbarát anyagból készült, ezért csináljon bármit is baba a játékokkal, baja biztosan nem lesz tőle. Minden termék egyedi és prémium minőségű. Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy külföldön már több díjat is sikerült elnyerni az Imagine baby játékainak. Ha olyan játékot szeretnél a gyermekednek, amivel biztosan jól fog szórakozni és még fejleszti is, akkor az Imagine baby fejlesztő játékai közül bátran válogathatsz. Ha babának fogzásra keresel valamilyen terméket, akkor a rágómaki biztosan segíteni fog a kicsinek, hogy kellemesebb élménnyé varázsolja a fogacskák kibújását. Ezek a makik olyan színeket kaptak, amik már egyből elvarázsolják a gyerekeket. Ha közösen a gyerekkel választjátok ki a színeket, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz rosszul választani.

A termékek elkészítése során figyelembe vették az anyukák tapasztalatait is, ezért úgy fejlesztették a játékokat, hogy mindenképp nagy öröm lehessen a gyereknek és az anyukénak is. Sok anyuka sok fajta tapasztalattal rendelkezik, ezért ezeknek a véleményeknek köszönhetően sikerült olyan termékeket megálmodniuk és létrehozniuk, amik egyedülállók és még mókásak is.

Ha érdekelnek a termékek és kíváncsi vagy velük kapcsolatban minden információra, akkor nem csak a honlapon tudsz tájékozódni, de a blogbejegyzéseiket is elolvashatod. Ezekből a cikkekből megtudhatod, hogy milyen tippeket adnak a készítők a megfelelő maki kiválasztásához, hogyan kell tisztítani őket és minden fajta érdekességet is megtudhatsz belőlük. Ha érdekelnek ezek a dolgok, akkor semmiképp se hagyd ki a blog cikkek elolvasását.

Az Imagine baby oldalán mindent megtalálsz, amit a makikról tudni érdemes.