Utazás közben a szem alatti táskákról beszéltünk

Nyáron a barátokkal elmentünk kirándulni a Duna-Dráva Nemzeti Parkba, mivel eldöntöttük, hogy bebarangoljuk az országot, és a nemzeti parkokkal kezdtünk. Autóval mentünk, Pakson keresztül, ahol megálltunk egy kicsit pihenni, ebédelni és megnézni, hogy hogyan is néz ki az atomerőmű városa. Őszinte leszek: engem kissé megijeszt ez a dolog, nem szívesen tartózkodtam ott. Teljesen rendben volt minden, de a tudat valahogy nem volt megnyugtató.

Szóval beültünk egy kedves kis étterembe, rendeltünk, majd Kitti levette a napszemüvegét. Egyből feltűnt nekem, hogy valami nagyon furcsa rajta, de nem tudtam megmondani, hogy pontosan mi az, így hát rákérdeztem.

Ekkor elmesélte, hogy vásárolt egy szérumot, az InstanTense Plus-t, ami segít a karikás, táskás szemek állapotán, ezért néz ki egy kicsit másképp.

Azt tudtam, hogy ő nagyon küzd ezzel a problémával, és a táskás szem kezelése rengeteg idejét elvette, a különféle házi megoldások és praktikák pedig csak ideig-óráig segítettek az állapotán. Jó eséllyel már mindent kipróbált, amit csak lehetett: koffeines pakolás, zöld tea, jegelés, és még ki tudja mennyi mindent. Az említett szérumra is csak teljesen véletlenül talált rám, miután egy újabb “csodaszer” befuccsolt.

Ezt a szemránckrém nem kapható üzletekben, csakis a www.instantense.hu weboldaláról rendelhető meg. Kíváncsi lettem, hogy ha már annyira csalódott a különböző krémekben és praktikákban, akkor miért döntött úgy, hogy mégis kipróbálja. Ekkor elmondta, hogy nagyon rosszul érezte magát a bőrében, legszívesebben takargatta volna az arcát állandóan, és az önbizalomhiány nagy úr. Ráadásul még egy krém sem győzte meg annyira, mint ez. Eredeti videó felvételek vannak a forgalmazó honlapján a szérum működését igazolandó, és a hatása valóban olyan, amilyennek ígérik: azonnali.

Mindössze néhány perc elegendő ahhoz, hogy eltüntesse a szemek alatti táskákat, karikákat, esetleg ha vannak, akkor a ráncokat is.

Bár elsőre talán kicsit soknak tűnhet az ára, ugyanis teljes áron 17.990 forintba kerül ez a szérum, de 60 napra elegendő mennyiségről van szó, amit úgy kell érteni, hogy ha minden nap használja az ember, akkor ezt 60 napon keresztül tudja megtenni, egyetlen tubussal. Azt is elmondta Kitti, hogy veszíteni valója semmi nem volt amúgy sem, mert bár termékminta nincs, de 30 napos pénzvisszafizetési garancia van érvényben. Ez azt jelenti, hogy ha a tubusban található szérum 2/3-a még meg van, nincs elhasználva, akkor lehet élni a garancia lehetőségével és visszaküldeni a szérumot. És természetesen visszafizetik a vételárat.

Ez egyébként valóban nagyon szimpatikus megoldás, mert így az ember tényleg nem zsákbamacskát vesz, és ki is próbálhatja. Sok helyen nincs ilyen lehetőség, csupán arra, hogy bontatlan terméket küldjünk vissza. De persze, mint ahogy a történet elején is kiderült, Kittinek már bizonyított ez a szérum, hiszen a táskák szemeinek a kezelésével többet nem kell órákon keresztül foglalkoznia, nem kell megoldások után kutatnia. Elég csupán elővennie az InstanTense Plus szérumot, majd a megadott módon felvinni azt az érintett területre. Mert bár elsősorban táskák, karikák és szarkalábak ellen jó, ugyanígy használható például a homlok vagy a száj körül lévő apróbb ráncokra is.

Komolyan elgondolkoztam ezen az egészen, és elhatároztam, hogy én is rendelek egyet anyukámnak a születésnapjára. Már csak azt remélem, hogy legalább olyan elégedett lesz majd az eredménnyel, mint Kitti.