Hol vásároljunk, ha fém polcra van szükségünk a tároláshoz?

Hogyha egy kicsit speciálisabb terméket keresünk, akkor lassan már felesleges is boltok egész sorát végignéznünk, hiszen az interneten már mindent meg lehet kapni és ezek a termékek sokszor sokkal olcsóbbak, mint a fizikai boltokban levő társaik.

Az interneten szinte mindent meg lehet venni, hogyha nagyon keresnék, szerintem még atommagot is találnék valamelyik weboldalon. De persze nem keresek ilyesmit, most csak egy fém polcra lett volna szükségem.

A fém polc olyan dolog, amit egyébként pont meg tudtam volna venni az egyik barkácsáruházban, de anyagi okok miatt inkább az internetes vásárlást választottam. elképesztő, hogy milyen nagy különbségek vannak néha az egyes boltok árai között!

Végül a rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ oldalon találtam meg a legjobb ajánlatot, itt jutottam a legolcsóbban hozzá a polchoz.

Azért szerettem volna mindenképpen egy fém polcot venni, mert ezeknek sokkal nagyobb a terhelhetősége, és mivel én a garázsba kerestem egy igazán jó tárolót, nekem minden szempontból egy ilyen salgó polc a tökéletes választás.

Salgó polc nagyon kedvelt a raktárakban, mert nagyon könnyű összeszerelni, így mozgatni is, nagy terheket is elbír, azaz nagy a terhelhetősége.

A polcok mozgathatóak néhány mm-es távonként, így bármilyen terjedelmű, méretű holmit tárolni tudunk rajta.

Nekem a kinézetével sincsen semmi bajom, főleg, hogy ezt a pár darabot most kifejezetten a garázsba rendeltem, de vannak olyan emberek, akik ilyen salgó polcokkal rendezik be az otthonukat is, mert van olyan környezet, amiben kifejezetten jól is mutat.

Az árakat tekintve is nagyon kedvező beruházás, a rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ oldalon pedig egészen olcsón hozzá is lehet jutni.

Kifejezetten gyorsan meg is érkezett hozzám a megvásárolt polc, az összeszerelésével sem volt semmi problémám. A rackinglog, mivel nagy megrendelésekhez van szokva, nagyon figyel az időre, és amit megígérnek a szállítással kapcsolatban, azt be is tartják.

Az ország egész területén lehet tőlük rendelni, nem csak kis, hanem nagy tételben is, hiszen fel vannak készülve arra, hogy igény szerint esetleg nagyobb rendeléseket is azonnal teljesíteni tudjanak.

Gyorsabban megkaptam tőlük a polcaimat, mintha egy barkácsboltban vettem volna meg és az ő házhoz szállítás szolgáltatásukat vettem volna igénybe.