50szazalek.com – ha a kertedbe vásárolnál valami szépet

Néha egy kicsit rosszul érzem magamat, amikor a saját problémáimra gondolok. Nem azért, mert annyira nagy gondjaim vannak, hanem pont azért, mert olyan kis dolgokon stresszelek és gondolkozom, amiknek nincs is igazi horderejük, csak nekem jelentenek sokat. Miközben a környezetvédelem, a globális felmelegedés, és egyéb sokkal nagyobb problémák vannak a világban.

De ezeket nem tudom megoldani, szóval igyekszem a saját környezetemre gondolni, arra, hogy hogyan rendezzem be a kertet. Ugyanis végre végeztünk a kertünk rendberakásával, és a nyárra szeretném szépíteni, de sajnos mindenhol nagyon drágák a kerti bútorok, a kerti díszek, legalábbis ezt hittem sokáig.

De mikor éppen az én kis gondjaimról meséltem egy barátnőmnek, ő ajánlotta a 50szazalek.com oldalt, ahol nagyon sok az akció.

Nem gondoltam, hogy van olyan oldal, ahol még nem néztem meg a kertészeti részleget, de kiderült, hogy van, és nagyon örülök, hogy nem vettem meg máshol a kertibútorokat és kerti díszeket, mert ezen az oldalon minden sokkal olcsóbb.

Tényleg nagyon sok oldalt megnéztem, és sehol nem taléltam ennyire jó ajánlatokat, mint itt.

A 50szazalek.com oldal tényleg sokkal olcsóbb, mint bármi más és a kínálata is elég széles ahhoz, hogy bármit is keressek, megérje először itt megnézni.

Egyből fel is iratkoztam a hírlevelükre, mert szeretném, ha mindig meg tudnám nézni, éppen milyen nagyobb akció van náluk, vagy miket éri meg vásárolni.

Elég sok mindent bepakoltam a kosaramba, hiszen a barkács és kert kategóriában kifejezetten hasznos dolgokat lehet venni és mindegyik igen olcsó.

Persze ennél jóval több dolgot árulnak, de nekem most éppen ez a kategória volt az érdekes. Nagyon sok mindent betettem a kosaramba, ezért nem akartam jobban körülnézni, mert így is nagyon sokat költöttem, akciós termékekre, de majdnem mindent sikerült is itt megvennem, amit szerettem volna.

Az oldal maga nagyon jól van felépítve, nem teljesen az a szokásos webshop, de nagyon könnyen kezelhető és mivel külön kategóriákban lehet böngészni és keresősáv is van, mindent egyszerűen meg lehet találni.

Nekem különösen tetszik, hogy van ajándékötletek kategória is, ahol mindenféle ki van listázva, amit ajándékba lehet adni. Ezek a termékek pedig szét vannak válogatva annak alapján is, hogy kinek szánjuk az ajándékot.

Szerintem ez nagyon hasznos, hiszen van, hogy ajándékozáskor tanácstalan az ember, ezzel pedig sok felesleges és céltalan keresgéléstől lehet megóvni magunkat.

Száz szónak is egy a vége, szerintem nagyon jó az oldal.

Ugye írtam, hogy innen rendeltem a kertbe dolgokat, pontosabban egy függőágyat, napvitorlát, kerti lámpákat, fahatású burkolatot a teraszra, sövényvágót, szúnyoghálót és kerti asztalt is.

Nem gondoltam volna, hogy ennyi mindent tudok majd venni itt, de sikerült, és mindegyik termék nagyon jó minőségű.

Nagyon hamar kihoztak mindent, nem kellett sokat várni rá és annak külön örültem, hogy nem nekem kellett ezek után szaladgálnom, hanem mindent megkaptam pár nap leforgása alatt.

Teljesen meg voltam elégedve az egész rendeléssel, nagyon boldog vagyok, hogy megmutatták nekem az oldalt. És most, hogy feliratkoztam a hírlevélre, még 5% kedvezményt is kaptam az amúgy is olcsónak számító rendelésem végösszegéből.

Nagyon jó dolgokat láttam itt, szóval biztos vagyok benne, hogy máskor is rendelni fogok még innen a kedvező árak, a széles termékpaletta és a gyors szállítás és a rengeteg akció miatt.

50szazalek.com
50szazalek.com