Pakson már nem plázákban vásároljuk a cipőt

A cégnél egy új projekt jött képbe fél éve, ami miatt Paksra kellett költöznünk egy kis időre. Nagy döntés volt, hiszen a feleségemmel 17 éve Budapesten élünk, de nem bántuk meg.

Szóval hat hónapja lakunk itt, és teljesen átalakult az életünk, megváltoztak a szokásaink, még a hobbink is. Én nem tudok a kedvenc konditermembe járni, a feleségemnek pedig a kedvenc plázáját kell hanyagolnia.

Így tértünk át a plázázás helyett a cipomarket.hu-ra, ha cipővásárlásról van szó.

A Női csizma webáruház | cipomarket.hu oldal azóta a párom kedvence, amióta innen vásárol. Nagyon sok márka megtalálható az oldalon, és mindig van valami kiváló akció.

Ezekről az akciókról és újdonságokról rendszeresen értesülünk hírlevél formájában is, amiért egyébként járt 10% kedvezmény is.

Jelenleg pont tavaszi csizma vásárlása volt a projekt, amit könnyen megtaláltunk az oldalon.

A Női csizma webáruház | cipomarket.hu oldal elég széles kínálatot mutatott fel a témában. Nem csak a feleségem, hanem még én is elvesztem a sok lehetőség között.

Végül egy akciós csizmára esett a választás, amin most majdnem 10.000 Forintot spóroltunk. Ezért is szeretjük többek között ezt az oldalt, mert mindig van valami nagy akció.

Ezen kívül persze sok más oka is van a Női csizma webáruház | cipomarket.hu oldal szeretetének. A már említett széles kínálaton kívül az oldal nagyon egyszerűen használható, és felhasználóbarát.

Ennél fogva a választott csizmát nemes egyszerűséggel ki is tudtuk fizetni és megrendelni, ami pár napon belül meg is jött.

Itt Pakson a kedvenc plázánk hiányában rájöttünk, hogy milyen csúcs lehetőségek várnak ránk a neten, mint például a cipomarket.hu.

Rendszeresen használjuk azóta, és valószínű Pesten is ezt az oldalt fogjuk előnyben részesíteni a pláza helyett.