A dresspack.hu segített magabiztosan megjelenni

Ezt a történetet muszáj nektek elmesélnem. Szerintem sokatok számára tanulságos lesz, és tovább fog segíteni levetkőzni az előítéleteket.

Egyszer, még gimnáziumban, elvállaltam egy hostess munkát. Pakson nőttem fel és ott is tanultam, így már gondolom nem nehéz kitalálnotok, hogy az atomerőmű miatt volt valami nagyobb felhajtás. Sok-sok öltönyös és kosztümös felnőtt érkezett látogatóba. Az én feladatom többnyire az útbaigazítás és a tájékozódásban való segítség volt, meg este az állófogadáson a pezsgő kínálása. Szóval, mint kis tinédzser, abszolút kínosan éreztem magamat ennyi komoly és jól öltözött felnőtt társaságában. Talán kicsit úgy is éreztem magamat, hogy tutira lenéznek, vagy akár teljesen levegőnek vesznek, ami inkább még jobb is lett volna. Azonban kiszúrtam egy nőt, akinek valami eszméletlenül csinos ruhája volt. Mivel érdekel a divat, és gondoltam neki biztosan valami designer ruhája van, összeszedtem minden bátorságomat, és megszólítottam.

Elmagyaráztam neki, hogy mennyire érdekel a téma, majd meglepetésemre hihetetlen kedvesen válaszolt. Konkrétan elkezdett velem beszélgetni, éreztem rajta, hogy valóban érdeklődik afelől, hogy mit tanulok, itt élek-e, és megdicsérte a munkámat is. Rettentő kedves személyisége volt, amellett, hogy közvetlen és vicces volt, végig megtartotta a tekintélyét. Na de amin még jobban leesett az állam, az a ruhára adott válasza volt. A DressPack nevezetű használt ruha webáruházból rendelte!

Na ezek után gondolhatjátok, hogy az első dolgom otthon a laptopom felcsapása és a dresspack.hu beütése volt. Annyira izgatott lettem, hogy ez egy számomra is tökéletesen megfizethető opció volt, hogy azonnal kinéztem magamnak jó pár cuccot. Azóta is mindig egy élmény az onnan való vásárlás. Azért is nőtt a szívemhez, mert a böngészés folyamata is egyszerű és kényelmes. Nem emészti fel óráimat a keresés, hiszen a szűrők segítségével a lehető legspecifikusabban tudok keresni elképzelt darabokat. A kedvenc szűrőm az az, hogy lehet méret szerint is keresni, így minden olyan darabot át tudok nézni, ami jó lehet rám. Olyanokra azonban nem kell időt szakítanom, ami úgysem az én méretem. Ez hatalmas előnye például egy bolti turkálóval szemben. De ha például egy kék pólót szeretnék éppen vásárolni, csak beállítom, hogy kék darabokat mutasson. Az biztos, hogy ez így egyben a legolcsóbb megoldás is, ahhoz képest, hogy milyen jó a minőség.

Mert bizony, a dresspack.hu kizárólag válogatott, jó minőségű, akár teljesen újszerű darabokat forgalmaz. Direkt úgy válogatják meg ezeket, hogy mindenki számára olyan darabokat adjanak tovább, amiket még bárki viselne, felvenne. Ezért is van az, hogy még egyszer sem ért olyan csalódás, hogy az adott ruha kinyúlt, foltos vagy szakadt lenne. Egyébként sem érhet további meglepetés sem, mert az anyagösszetételt is mindig feltüntetik a ruha adatlapján, így egyszerűen azt is el lehet dönteni, hogy milyen anyagot szeretnénk vásárolni, meg milyet nem. A méret meg persze amúgy is adott, de mind tudjuk, hogy a különböző márkáknál akár nagyban is eltérhet a méretezés, hol itt kisebb, hol ott nagyobb. A dresspack.hu csapata azonban szerintem nagyon profin kiküszöbölte ezt a problémát azzal, hogy minden ruhánál az ahhoz tartozó releváns méreteket is feltüntetik cm-ben. Ez nekem már többször segített, ha épp mondjuk a kép alapján elbizonytalanodtam volna abban, hogy biztos megfelelően passzolna-e rám az adott darab.

Még egy dicséretes pontja a dresspack.hu-nak a kiszállítás gördülékenysége. Minden alkalommal gyorsan kézhez kapom a csomagomat. A megrendelésről, a csomagfeladásról mindig e-mailes értesítőt kapok. Remekül működnek; mind a böngészés, vásárlás, megrendelés egy igazi “flow” élmény az oldalukon. Én még azt is szeretem benne, hogy színes, használnak különféle hangulatjeleket, olyan közvetlen az egész webshop, szinte beszélgetnek a vásárlóval. Azóta persze már a hűségpontrendszerük tagja vagyok, ha új ruhát szeretnék venni magamnak, mindig a dresspack.hu az első, ahol keresgélek. Nemcsak a sok akció miatt, hanem a nagy és minőségi választék a fő szempont.

Szóval, a tanulság azt hiszem az, hogy nem kell ahhoz milliókat elkölteni, hogy az ember magabiztosan és csinosan jelenhessen meg. Az ár és a minőség pedig nem mindig egyenesen arányos egymással. Azóta már az első állásinterjúmon a kedvenc dresspack-es ruhámat vettem fel, és boldogan dolgozom ott azóta is.