A kis erőmű, mindnyájunk zsebében

A technológiai fejlődés okán viszonylag hamar jutottunk odáig, hogy gyerekkoromban még semmiféle elektronikus eszközt nem használtam ugyan a hétköznapi dolgaim során, most viszont komolyabb erőművet hordok magamnál is, a zsebemben. Olyan erőset, mint amilyen a Holdra szállás idején volt a NASA bármelyik óriásgépe. Ilyen gyorsan haladunk. Én, márka-vonalon az Apple-re esküszöm eszközök terén, és ha már így, akkor a villamosenergiára, mindenben. Hisz lassan a közlekedés is megoldott már elektromos úton. Villanyárammal fűtünk itthon, és villanytűzhelyre cseréltük a gáztűzhelyet is! Szóval én összességében támogatom, hogy minél több és több blokk, vagy új erőmű épüljön a régióban. Nem is csak Magyarországon, hisz vásárolni is lehet energiát.

Nagyon szeretem is az ilyesfajta eszközeimet, amikről az elején szót ejtettem – de ez talán kiderült, nem is kell részleteznem. Az LCD FIX nevű hely pedig az Alléban, Budapesten már ismer engem, mint a rosszpénzt. Többet járok, mint szórakozóhelyekre. Ugyanis hozzájuk vihetek mindig mindent, ami elromlott, mert nekik van bőven kapacitásuk, nekem pedig jó sok eszközöm van. Még sosem fordult elő, hogy nem értek volna rám ugyanakkor! Pedig tényleg adok feladatot bőven, és láthatóan széles, egyéb irányultságú ügyfélkörük is van, nem csak az olyan dolgok vonzók bennük, mint az iphone x kijelző csere. Mégis azért emelném ki őket – amiért ez egyfajta ajánlás is egyben, amit másoknak szánok -, hogy jelezzem, bármimnek esik baja, vagy romlik el magától, garanciálisan rögtön rendbe hozzák. Tényleg nem csak Apple-ösöknek. De mindenkinek RÖGTÖN!

Nekem utóbbiban (iphone x kijelző cserében) többször is volt részem, nem vagyok ugyanis valami nagyon óvatos. Kell az ilyen hely, ha már ennyire kihasználjuk okoseszközeinket, amik azért mind “kopó” dolgok. Egyéb márkákhoz tartozó termékek javításáról az oldalon gyorsan tájékozódhattok, de az almás dolgokon belül maradva: javítanak Macbookokat, Ipadeket és egyebeket is. Szóval szinte mindent, nem csak az iphone x kijelző csere terén kimagasló, amit tőlük kaptam többször.

De ha csak kijelző, nem kizárólag telefon az általánosan még tehát, aminek a képernyőjét rekordsebességgel javítják – hogy ne csak a márkasokszínűségre térjek ki. Márkafüggetlen gyorsszerviz ez gyakorlatilag. Van pár ilyen, de még egy ilyen jó szerintem nincs. A Samsung tabletektől a népszerű kínai márkákig is ismerik mindennek a csínját-bínját. Kemény feladat lehet nekik is haladni a korral, hiszen a technológiák gyorsan változnak, de megoldják. Mire viszek valami újat hozzájuk, már rég birtokában vannak a tudásnak…

Ez mind-mind kell ahhoz, hogy ilyen feszített tempóban mi is bírjuk tartani a lépést saját hétköznapjainkkal – nem is engedhetjük meg magunkat, hogy minden szerviz külföldre, vagy egyéb helyekre küldjön minden cuccot javításra, mint régen. Sok mindenben megváltozott a világ. Szerencsénkre a jó irányba: www.lcdfix.hu.

iphone x kijelző csere