Az ovisunk és a határozott elképzelései a jövőre vonatkozóan

A vacsora mindig a családról szól. Addigra végre mindenki hazaér és az egésznapi rohanás végre véget ér, meg tudjuk beszélni a nap történéseit.

Mióta a kisfiunk, Benő is elkezdett beszélni, azóta az átlagos napi vacsorák viccesebbek, mivel olyan dolgokat tud mondani, hogy majd leesünk a székről.

Kiskora óta azt látta és hallotta, hogy mi történik velünk és hiába kicsi még tartani akarja a lépést. Olykor egy-egy innen-onnan hallott szót beépít az ovis sztorikba, ami eszméletlen szórakoztató főként úgy, hogy teljes komolysággal adja elő a dolgokat.

Múltkor közölte, hogy ő Pakson fog dolgozni.

Tágra nyílt szemekkel néztünk egymásra a férjemmel, hogy mégis mit? És egyébként is Benő honnan ismeri Paksot?

Benő határozottan válaszolt, hogy atomos lesz, mert az energikus és az egyik ovitársa papája is ezt csinálja és milyen jó neki.

Itt már nagyon mosolyogtunk. Tehát innen fúj a szél…

De gondoltuk felülünk erre a hullámra és meglovagoljuk.

Elmondtuk neki, hogy ahhoz rengeteget kell tanulnia és már most el kell kezdeni. Hogy nyitottabb legyen a dologra megengedtük, hogy ő válasszon a szilvia-logopedia.hu oldalon található könyvek közül.

Szerencsére tetszett neki az ötlet, mi meg tudtuk, hogy nem tud mellélőni. Ugyanis az iskolaelőkészítő feladatlapok mindegyike az ő korosztályának lett összeállítva.

Egyesével megmutattuk neki azt a rengeteg könyvet. Mi elolvastuk mindegyiknél a leírásokat, így pontosan megtudhattuk, hogy melyiknek mi a célja, milyen kézséget helyez előtérbe. Benő pedig inkább a könyvből megjelenített mintaoldalakat tanulmányozta. Nagyon tetszettet neki az illusztrációk, így elképesztően izgatott lett.

Találtunk több csomagot is, amik 3 könyvet is tartalmaznak. És az amúgy is kedvező ár még inkább gazdaságos lesz az együttes vásárlásnak köszönhetően.

A szilvia-logopedia.hu oldalon egyébként még elolvastuk a tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan is kell ezeket a könyveket használni. Önmagában is nagyon meggyőzőek ezek a kiadványok, de jó érzés tudni, hogy nem hagyják az ember önmagára és gyakorlati, már jól bevált szakmai tanácsokkal is ellátják. És ha ez még nem lenne elegendő még videókat is elérhetünk a témához kapcsolódóan, ami még inkább megkönnyíti a dolgunkat.

És az egész Szilvia Logopédia mögött egy mesterlogopédus áll, aki nem mellesleg gyógypedagógus is. De azt sem szabad elfelejteni megemlíteni, hogy köznevelési szakértőként is tevékenykedik. A kiadványok mind az ő nevéhez fűződnek.

És külön szerencse, hogy ezeket a könyveket az ország bármely részére, sőt még külföldre is, akár Romániába, Szlovákiába vagy Ausztriába is megkaphatjuk, mivel a futárszolgálat ezekre a helyekre is szállít. Ha pedig a csomagpontos átvétel hívei vagyunk, úgy arra is van lehetőség. Így aggódni sem kell a megfelelő időpontban történő otthonlét miatt. A rendelésünket az általunk preferált csomagponton átvesszük akkor, amikor nekünk megfelelő.

A fizetési módok esetében is több választási lehetőséget kínálnak az előre utalástól egészen az utánvétig. 

A szilvia-logopedia.hu által szerkesztett blogon pedig a témához kötődő további fontos információkról olvashatunk, hogy a csomagunk megérkezésekor már felkészültek legyünk a témában, de az írások a rendeléskor is megkönnyíthetik a dolgunkat, hogy biztosan a megfelelő könyvre essen a választásunk.

Ha mélyebben beleásnánk magunkat a témába, úgy az Iránytű bekezdésnél tájékozódhatunk a szakkifejezések kapcsán és további gyakorlati tippeket kaphatunk, amiket mi magunk is tudunk alkalmazni gyerkőceinkkel a gyakorlások során.