Paksi atomerőmű és Méta Autószerviz

Így lazítunk a családdal a nyári szünetben

A nyári szünetben sokszor összegyűlik a nagy család, és ilyenkor jól esik egy kicsit lazítani az egyébként sokszor kissé fárasztó, az iskolai élet hozta szabályokon. Legtöbbször anyukáméknál gyűlünk össze ebédre, mert fantasztikus húslevest és rántott húst tud készíteni. Ebéd után a gyerekek szundítanak egy keveset, mi pedig rendszerint leülünk a nappaliba és benyomjuk egy picit a tévét. A legutóbbi alkalommal például dokumentum- és természetfilmeket néztünk. Már nem is emlékszem, hogy találtunk rá a témára, de végül is egy nagyon érdekes műsornál ragadtunk le. A műsor a különböző energiafelhasználási lehetőségeket taglalta. Szó volt megújuló energiaforrásokról, környezetbarát és hagyományos energiafelhasználási lehetőségekről. Meglepő módon egy rövid ideig a magyarországi paksi atomerőmű működése is szóba került.

Paksi atomerőmű és Méta Autószerviz

A műsor izgalmas volt, egy csomó mindent megtudtam a paksi atomerőműről, amelyet azelőtt nem gondoltam volna róla. Még Paks 2-ről is tudósított a műsor egy rövid ideig. Ekkor azonban úgy döntöttünk, teszünk egy rövid kirándulást a legközelebbi áruházlánchoz, és megvesszük a legszükségesebb dolgokat. Ahogy azonban ülnénk be az autóba, látom ám, hogy valaki meghúzta a kocsit, és nem is vettük észre! Így aztán az utunk végül nem is a bevásárlóközpontba, hanem bizony a Méta Autószervizbe vezetett. Nagyon szeretem ezt az autószervizt, mert rendkívül kedves és segítőkész itt a személyzet, és nincs olyan probléma, amire ne találnának megoldást! XVIII. kerületi lakosként szerencsére nekünk nem is volt messze a szerviz, de azoknak is bátran ajánlom, akik egy kicsit távolabb laknak esetleg. Ha bármi problémát észleltek az autótokon, bátran keressétek fel a szervizt a https://www.metaautoszerviz.hu oldalon és tárcsázzátok az itt megadott telefonszámot, hogy egyeztetni tudjátok a további teendőket.

Amit talán a legjobban szeretek ebben a szervizben, hogy márkafüggetlen autószerviz lévén gyakorlatilag bármilyen típusú autó problémájával fel lehet őket keresni. Minden ügyfél biztos lehet benne, hogy találnak a problémájára megoldást! Legyen szó gumiabroncs sérülésről és annak javításáról, esetleg nyári vagy téli gumi cseréről és értékesítésről, nem is járhatnátok jobb helyen a Méta Autószerviznél. A futóműcserét is végeztethetitek náluk, ez ráadásul a legmodernebb, 3D kialakítású géppel történik. Mivel a szerviz márkafüggetlen, így tulajdonképpen minden eredeti és utángyártott alkatrész is megtalálható a kínálatban. Így az ügyfél igényeinek megfelelően tudnak elindulni a kollégák a szereléssel. Ráadásul a szerviz folyamatosan adja le a megrendelését a szükséges alkatrészekre. Így sosem fogynak ki a legfontosabb darabokból, és egyetlen ügyfelet sem kell hazaküldeni alkatrészhiányra hivatkozva!

Foglalj időpontot te is!

A megrendeléseket ráadásul igen rövid határidővel teljesítik, így valóban gyorsan megtörténhet a munkavégzés. A kíváncsibbak bátran látogassanak el a https://www.metaautoszerviz.hu honlapra és kattintsanak a szolgáltatási listára, hogy megfelelőképp tájékozódjanak az autószerviz nyújtotta lehetőségekről. Akinek pedig futómű állításra lenne szüksége, az se halogassa az időpontfoglalását sokáig! Az időpontot ugyanis nagyon gyorsan és egyszerűen ki lehet választani a honlapon keresztül. Nem kell mást tenni, mint megadnunk az autónk típusát és a márkáját, és már meg is adhatjuk a számunkra legmegfelelőbb időintervallumot! De a futóműállításon és az abroncs cserén és javításon túl számos más szolgáltatás is elérhető a szervizben. Így például átvizsgálást és olajcserét is kérhetünk a kollégáktól, amelyek árairól szintén tájékozódhatunk a https://www.metaautoszerviz.hu honlapon. A szerviz minden hétköznap 17:00 óráig fogadja a vendégeket – ha igénybe vennéd a kínált szolgáltatások egyikét, ne halogass sokáig, és vedd fel velük a kapcsolatot még ma!