Fekete krém, az én orvosságom a véraláfutásos sérülésekre

Legutóbb egy brutális edzés után kezdtük el megnézni azt a sorozatot, ami a csernobili atomkatasztrófa történetét mutatja be. Na már persze nem azt, amire most mindenki gondol, hanem ennek az orosz verzióját, amit meg kellett csinálniuk, hogy fenntarthassák a “nem történt is semmi rossz” képet. De ez speciel egy olyan dolog, amit mindenki pontosan tud, hogy mi történt. Ezen ferdíteni a kézmosás céljából… szánalmas és nevetséges is. Közben meg kenegettük magunkat, mert tényleg elég erős volt az edzés, aztán kellett egy kis fekete krém a jól beváltak szerint.

A fekete krém egy olyan gyógykenőcs tulajdonképpen, ami fekete nadálytő kivonatot tartalmaz, mellette pedig csupa természetes összetevője van. Ha esetleg nem ismernétek ezt a növényt, akkor elmondhatom, hogy híresen jó a sérülések és véraláfutások gyógyítására, a húzódások és zúzódások fájdalmának enyhítésére és a megerőltetés után is jót tesz, ha bekenitek magatokat vele. Én legalábbis mindig be szoktam, hogyha úgy érzem, hogy most sokat csináltam ugyanazt és ezért mondjuk fáj a karom, vagy a csuklóm.

Ez a típusú fekete krém, amit én is használok, azért is különleges, mert ez nem a gyógyszertárban kapható, szintetikus hordozókat és adalékokat tartalmazó termék, hanem egy természetes termékeket áruló webshopban kapható meg, azt meg talán ki tudjátok találni, hogy miért. Hát leginkább azért, mert nincs benne semmi, ami állati eredetű, vagy ami éppen nem természetes úton készült. A szintetikus alapanyagok teljes spektrumát mellőzik, és még vegánok is, ennek megfelelően egészen sok kellemes titulust kaphattak már, amit a honlapon, a herbiovit.hu oldalon meg is tudtok nézni.

A fekete nadálytő krém az oldal leírása szerint a már általam is felsorolt zárt sebekre és sérülésekre használható hatékonyan. Ha ezzel kenem a véraláfutásaimat akkor azok rendszeresen gyorsabban szívódnak fel, és ezáltal kevesebb ideig fájnak. A felhasználáson kívül lehet még ötleteket olvasni a termékkel kapcsolatban és persze megismerni minden összetevő jótékony hatását. Ebben a termékben még olyan gyógynövény kivonatokat találhatók meg, mint az árnika, a körömvirág és a zsálya. Mindegyik rendkívül jót tesz a bőr minden rétegének – tapasztalatból mondom.

Beszéljünk egy kicsit az árakról. A herbiovit.hu oldal nem olyan, mint amire elsőre gondolnátok, ha meghalljátok, hogy vegán, vagy hogy természetes összetevőket tartalmaz. Bennem ez rögtön azt kezdi sejtetni, hogy biztos, hogy drágább termékről lesz szó, mint a “sima” versenytársai. Hát pedig egyáltalán nem ez a helyzet. Jelen állás szerint a fekete krém 250 ml-es tégelyben 1350 forintért rendelhető meg a webshopból. Nyilván ebben most benne van még 15% kedvezmény, de ha azt mondom, hogy 1590 forint, az sem egy rossz üzlet. Mielőtt átálltam erre a megoldásra, azélőtt én is azt vettem, amit a gyógyszertárban és a drogériákban árultak, és ez lett a vége, hogy mégis itt vagyok a herbiovit.hu oldalán, és eszembe nem jutna máshonnan más terméket rendelni.

A herbiovit.hu oldalán már kitalálhatjátok innen, hogy nagyon sok más természetes alapanyagokat tartalmazó termék van. Ez mind-mind azért jó az én felfogásomban, mert nem viszek be a szeervezetembe olyasmit, ami nem természetes forrásból származik. Persze ez kivitelezhetetlen az élet minden területén, és ezért mondhatjátok, hogy képmutatás, de szerintem az fontos és megoldható, hogy az ember minden téren törekedjen erre. Ezzel már biztosan előrébb vagyunk.

Ha nem a fekete krém az éppen, amit használok, akkor egyébként a hidratáló krémeket is innen szoktam rendelni. Egyszerűen tökre bejött, hogy olyan természetes növényi kivonatokat tartalmaznak, amiket imád a bőröm. Mióta innen rendelek egyáltalán nem jellemző, hogy száraz lenne a bőröm. És ez szuper jó érzés és nagyon-nagy erőt és önbizalmat ad.

Nem gondolom, hogy mindenkinek rögtön rá kell ugrani ezekre a zöld termékekre, de azt viszont gondolom, hogy hosszú távon ez lenne a jó irány a közös jó érdekében, ezért őszintén remélem, hogy szépen lassan mindenki összeismerkedik a természetes összetevőket tartalmazó termékekkel, és ha fekete krém nem is, de mindenkinek lapul majd otthon valamilyen vegán, 100% természetes anyagokat tartalmazó krém, akár a herbiovit.hu-ról.