Szép babakocsi Pakson

Mindig nyitott szemmel járok a világban, és megfigyelek olyan dolgokat is, melyek egyébként nem kapcsolódnak hozzám vagy az életemhez, nem érint engem aktuálisan, mert egyszerűen csak kíváncsi vagyok a világ dolgaira.

Nemrégen történt paksi látogatásom során sétálgattam a város különböző részein, mert ezt a féle kikapcsolódást, feltöltődést mindig beiktatom a napi, heti programomba. Ilyenkor nemcsak a saját gondolataimban merülök el, figyelem a külvilágot is, és magamba szívok minden csodálatos dolgok, amit ekkor látok, tapasztalok. Ilyenek ilyenkor ősszel a varászlatos színes fák, bokrok, a kellemesen csípős idő, a levegőben érezhető ősz illat és a karácsonyi várakozás, az ünnep lassú bekúszása a mindennapjainkba, kezdve az adventi készülődéstől. Nagyon szeretem, hogy az év legmorcosabb, sötét és rideg hónapjában, novemberben életet és jókedvet teremtenek az ünnepi fények és a forralt boros vásárok.

Bár itt még nem tartunk, így a színpompás természeten kívül csak a sétáló embereket figyeltem, akik javarészt vagy babakocsikat toltak vagy kutyát sétáltattak. Az egyik parkocska szélén volt két friss anyuka, akik a babakocsik mellett szemben állva beszélgettek. Kicsit füleltem, hiszen érdekel, mások hogyan élnek, hogyan gondolkodnak.

A babakocsikról ment a csevej. Az egyiküknek egy nagyon szép, divatosnak mondható babakocsija volt, amiben édesen szendergett egy kisbaba. Valószínűleg a másik nőnek is tetszett ez a “jármű”, mert folyton erről kérdezett. Így hallgatózásom során én is megtudtam, hogy hol lehet ilyen szép babakocsikat venni. Ez az oldal, a babaverda.hu egész jó áron adja a minőségi babakocsikat és ezeket ingyenesen is szállítja házhoz. Rá is néztem, csak úgy kíváncsiságból, addig is nem olyan feltűnő, hogy semmittéve ücsörgök mellettük. Próbáltam azért úgy tartani a telefonomat, hogy véletlenül se láthassák, hogy pont azt nézem rajta, amiről éppen beszélnek. Az oldalon sok kocsi van fent, széles a választék, és megtaláltam az előttem cseverésző nő darabját is, legalábbis nagyon hasonlított a kettő.

Még egy ideig hallgattam őket, a szép babakocsival rendelkező nő sokat büszkélkedett még, hogy milyen kényelmes a kocsi, milyen szép még pár hónappal a vásárlás után is, és hogy még glam stílusú is, amit ő nagyon szeret. Elmondása alapján neki is úgy ajánlották barátai, akiknek már megszületett a gyerekük, és mennyire megérte, hogy ilyet vett. Nagyon elégedett volt vele és a webáruházzal, ahol vette, és a barátnőjének is felcsillant a szeme. Megígérte, hogy majd otthon ránéz erre az oldalra, és mivel úgyis terveznek még egy gyereket, lehet, hogy lecserélik ezt a régi járgányt egy ilyenre, hiszen ezt még használtan kapta, így egyértelműen nincs már annyira jó állapotban.

Lassan tovább sétáltam én is, ahogy ők ketten is továbbszéledtek, hiszen többet is megtudtam, mint szerettem volna, úgyhogy hamarosan hazafelé is vettem az irányt.