Amióta új mellem van csak úgy sugárzik belőlem az energia!

Szó, mi szó, egy nő kisugárzását az önbizalma adja. Ez nem is kétséges az én esetemben sem, hiszen teljesen megváltozott a kisugárzásom, mióta lecseréltem az aprócska melleimet C-s kosárméretre. Mintha kicseréltek volna, az önbizalmam az egekben és mégjobban szeretem magamat, mint azelőtt. Ezt pedig a MELLNAGYOBBÍTÁS IMPLANTÁTUMMAL – Kelemed Plasztikai Sebészet doktorának, Dr. Kelemen Ottó Ph. D.-nak köszönhetem, aki kiváló szakértelmével csodát tett velem. És itt nem csupán az új mellekre gondolok, hanem arra a nagy fokú figyelemre is, amit a konzultáció és a felépülés közben is kaptam. Nagyon jól esett a törődés és az ápolás, valamint a biztonság, hogy a garancia miatt se nekem, se a pénztárcámnak nem esik majd bántódásom. Na de ez mit is jelent?

A doktor úr egy különleges garancia rendszerrel dolgozik, ami azt jelenti, hogy a műtét sikerességére 28 nap teljes körű garanciát vállal. Ez annyit tesz, hogy amennyiben a szövődmények netalán tán 28 napon belül jelentkeznek a páciensnél, akkor a teljes helyreállítás ingyenes lesz az ügyfél számára. Ha 28 napon túl, de még 3 hónapon belül történt a MELLNAGYOBBÍTÁS IMPLANTÁTUMMAL – a Kelemed Plasztikai Sebészeten, akkor csak a rezsi díját kell megtéríteni bármilyen felmerülő probléma orvoslása esetén. A három hónapon túl történő komplikációk orvoslása azonban teljes mértékben a páciens számlájára lesz írva, hiszen ebben az esetben a doktor úr már nem okolható. Olyan régen történt a műtét ekkor már, hogy bármi probléma a páciens nem körültekintő viselkedéséből származtatható csak.

MELLNAGYOBBÍTÁS IMPLANTÁTUMMAL – Kelemed Plasztikai Sebészet mellett döntöttem

Nagyon sok tényező szólt a magánklinika mellett, kezdve a doktor úr több, mint 25 éves szakértelmével és a garanciarendszerrel is. Ami még nagyon elnyerte a tetszésemet, az az árképzés volt. Ugyanis all inclusive árakkal dolgoznak, egyfajta csomagárakkal. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél számára a konzultáció során meg lesz adva egy végösszeg, amellyel kalkulálhat. Nincsenek rejtett költségek vagy olyan kiadások, melyeket “elfelejtettek” belekalkulálni mindig az összegbe. Itt megegyezünk az elején a doktor úrral az árról, melyben minden benne lesz: a konzultáció, a műtét, az ápolás, két melltartó, pánt és az utókezelési költségek is. Egyszóval minden.

Szeretem a kiszámítható kiadásokat és eseményeket, de szerintem ezzel mindenki így van. A doktor úr is pontosan tudja, hogy ez nem egy kis kiadás. Így jó tudni előre, hogy pontosan mennyi pénzmozgás lesz a számlán. Összességében én mindennel meg voltam elégedve a Kelemed Plasztikai Sebészeten. Bátran ajánlom mindenkinek, aki profi kéz alatt szeretne szépülni. Látogass el az oldalára még ma és informálódj mindenről!